TR
BAĞIŞ YAP
TÜRK LİRASI

2017 Kurban Raporu

2010 yılında başladığımız Yurtdışı Kurban Organizasyonu çerçevesinde bu yıl sizlerin de desteğiyle 33 ülke de 94 bölge de vekâletle kurban kesimini gerçekleştirerek, ümmet bilincini pekiştirmeye çalıştık. Yapılan bu hayırlı çalışmalara destek olan sizlere teşekkür eder, bizleri telefonla arayıp, yoğunluktan dolayı cevap veremediğimiz kardeşlerimizden özür dileriz. Cenab-ı Hak yardımlarınızı kabul eylesin.

Çalışma Yapılan Ülke: 33 ülke

94 bölge Kesilen Hisse Sayısı: 30.000

Ulaşılan Kişi Sayısı: 1.500.000

2010 yılında başladığımız Yurtdışı Kurban Organizasyonu çerçevesinde bu yıl sizlerin de desteğiyle 33 ülke de 94 bölge de vekâletle kurban kesimini gerçekleştirerek, ümmet bilincini pekiştirmeye çalıştık. Yapılan bu hayırlı çalışmalara destek olan sizlere teşekkür eder, bizleri telefonla arayıp, yoğunluktan dolayı cevap veremediğimiz kardeşlerimizden özür dileriz. Cenab-ı Hak yardımlarınızı kabul eylesin. İnsana Değer Veren Dernekler federasyonu olarak, Kurban Bayramı vesilesi ile 33 ülkede gerçekleştirdiğimiz kurban kesim organizasyonunda sizlerin de desteği ve yoğun ilgisi ile birlikte hisselerinizi 1.500.000 ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Kurban kesimi gerçekleştirdiğimiz ülkelere gönderdiğimiz 400 İDDEF yetkilileri, sizlerin emaneti olan vekâletlerinizi dünyanın diğer bir ucuna taşımış, kurbanlarınızı İslami usul ve kaidelere göre kesilmesini ve başta medrese talebelerimiz olmak üzere önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahiplerine dağıtımı sağlanmıştır. 2010 yılından beri profesyonel olarak yurtdışında gerçekleştirdiğimiz kurban organizasyonlarında her zaman İslami usul ve kurallara riayet ederek, gerek kurbanlıklarınızı seçme de gerekse kurbanlarınızı keserken gösterdiğimiz hassasiyet ve İDDEF olarak çalışmalarımızdaki saydamlık, her geçen gün artan bağışçılarımız ve insanlarımızın bizlere gösterdiği destek Türk halkının İDDEF’e güveninin gittikçe arttığını ortaya koymaktadır.

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu olarak aldığımız kurbanlıkların kesimini yapıp, bağışçılarımıza kurbanının kesildiğine dair otomatik bilgi mesajı gönderdik. Bununla birlikte www.iddef.org web sitemiz üzerinden hazırlamış olduğumuz paneli kullanarak bağışçılarımız internet sitemiz üzerinden kurbanının kesilip kesilmediğini ve kesildi ise hangi ülke de kesildiğini takip edebildiler. Sizlerden aldığımız güç ile birlikte faaliyetlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz. İDDEF olarak Ramazan ve Kurban faaliyetlerinin haricinde sene içerisinde yurtdışında birçok faaliyete imza atan kurumumuz, medrese ve külliye inşaatı, talebe bursları, su kuyusu açtırma çalışmaları ve birçok proje ile çalışmalarına devam etmektedir.

Diğer Haberler

TÜM HABERLERİ OKU