TR
BAĞIŞ YAP
TÜRK LİRASI

N4173 - MAHMUD EFENDİ HZ (10) SU KUYUSU

BURKİNA FASO

GÜNEŞ ENERJİLİ ÇEŞMELİ SONDAJ

Birdik binler olduk. Ondan öğrendik insana verilecek değeri, sevmeyi ve vefayı. Şimdi vefa sırası bizde! Türkiyemizin her bölgesinde ektiği ilim, amel, ihlas tohumlarıyla yüzbinlerce talebe ve hoca yetişmesine vesile olan üstadımız Mahmud Efendi Hz. adına 21 Ülkede 1001 Su Kuyusu açıyoruz.

Hayatını ilim, amel ve ihlâs üzere bir toplumun inşasına vakfeden sevgili mürşidimiz Mahmud Efendi Hazretlerimizi (Kuddise Sirruhû) kısa süre önce ebediyete uğurladık. İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) olarak, onun davası için çıktığımız yolda onun adına 1001 su kuyusu açacak ve mübarek adının tüm İslam coğrafyasına sağ iken olduğu gibi mutluluk ve ferah getirmesine vesile olacağız.


Hayatını Adadığı Ümmet Davasına Hediye Edilecek

Kuraklığın ve fakirliğin pençesinde yaşam mücadelesi veren Afrika ve Asyalı Müslüman kardeşlerimizin her zaman yanında olmamızın gerekliliğini defalarca bize anlatan Mahmud Efendi Hazretlerimizin (K.S) adını, temiz suya ulaşmakta güçlük çeken 1001 noktada açacağımız su kuyuları ile ölümsüzleştirecek, hayatını adadığı ümmet davasına hediye edeceğiz.


Temiz Suya Kavuşacak, Eğitimlerine Vakit Ayıracaklar

Afrika ve Asya kıtalarında ihtiyaçları tespit edilen 21 ülke 1001 noktada kısa sürede başlayacak su kuyuları inşaları, tamamlandığında bölgelerin ihyasında çok önemli bir rol üstlenecek. Günlerinin yarısını temiz su aramak için harcayan Müslüman kardeşlerimize eğitim ve ilim yolunda büyük vakit kalacak ve Efendi Hazretlerimizden (K.S) kalan en büyük miras olan eğitim yolundan yüzbinlerce Müslüman daha faydalanacak.


Siz de Bu Projeye Destek Olabilirsiniz

Bu büyük su kuyusu projesi desteklerinizle büyüyecek ve köylerdeki binlerce kişi su bulmak için kilometrelerce yol kat etmeyecek. Medreselerdeki talebeler içme suyu ve temizlik ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak, ilme daha fazla vakit harcadıkları gibi zor şartlar altında gerçekleştirdikleri ibadetleri kolaylaşacak.


Su Kuyusu bağışı yap

Dünya’da çoğu Müslüman yaklaşık 700 milyon insan temiz su içemiyor.

% 100

16033.93 EUR

toplam

16000.00 EUR

hedef

Eft/Havale ile bağış yapmak için Hesap Numaraları

Hemen Bağış Yap

% 100