sofranı paylaş

sofranı paylaş

  • İDDEF
  • HAKKIMIZDA
  • S.S.S.

    İDDEF Talebeleri İftar Sorfasında Ekmeğini Paylaşıyor

    İDDEF Talebeleri İftar Sorfasında Ekmeğini Paylaşıyor
    09 Mart 2025 10:32

    İDDEF, Ramazan ayında Afrika’daki yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fildişi Sahili’nde kurulan iftar sofralarında medrese talebeleri bir araya gelerek oruçlarını açıyor.

    İDDEF, "Sofranı Paylaş" projesi kapsamında Fildişi Sahili’nde ve birçok farklı ülkede iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Hayırseverlerin desteğiyle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşan İDDEF, Ramazan'ın paylaşma ve dayanışma ruhunu artıyor.

    Siz de bir iftar sofrası kurarak, ihtiyaç sahiplerine Ramazan’ın bereketini yaşatabilirsiniz.

    İster tek başınıza, ister aileniz ve sevdiklerinizle birlikte grup olarak iftar verebileceğiniz gibi, SOFRA yazıp 7230'a göndererek de 50 TL destek olabilirsiniz.

    Sofranı Paylaş

    Sofranı Paylaş ile bir öğün bağışlayarak ihtiyaç sahiplerinin sofrasına bereket, gönüllerine umut olun. Kendi belirlediğiniz isimle bir sofra kurarak çevrenizi bu hayra ortak edin, sofranızı büyüterek iyilik zincirinin bir halkası olun. Şimdi bağış yapın, hayırda yarışın!

    - paylaşılan öğün
    1,000,000 hedef öğün

    Sofranı Paylaş

    130 ₺ 1 öğün
    ₺
    Girdiğiniz tutar 130 TL'nin katlarına yuvarlandı.
    Grup olarak paylaş (İsteğe bağlı)

    En Çok Paylaşan Kişiler

    • Son 24 Saat
    • Tüm Zamanlar
    • En Son

    En Çok Paylaşan Gruplar

    • Son 24 Saat
    • Tüm Zamanlar
    • En Son
    Sofranı Paylaş Bir İDDEF Projesidir.