sofranı paylaş

sofranı paylaş

  • İDDEF
  • HABERLER
  • HAKKIMIZDA
  • S.S.S.
    sofranı paylaş sofranı paylaş

    İDDEF, Somali’de Kardeşlik Sofrasında Buluştu

    İDDEF, Somali’de Kardeşlik Sofrasında Buluştu
    25 Şubat 2026

    İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), 2026 yılı Ramazan çalışmalarını Seninle Bereketlensin sloganıyla sürdürürken, Somali’de eğitim gören talebelerle iftar sofrasında bir araya geldi.

    Ramazan ayının rahmet ve bereket iklimi, kurulan kardeşlik sofralarında hep birlikte paylaşıldı. İftar programında talebelerle aynı sofrayı paylaşan İDDEF ekipleri, Ramazan’ın heyecanını ve dayanışma ruhunu Somali’de de yaşattı. 

    İDDEF, Ramazan boyunca dünyanın dört bir yanında düzenlediği iftar organizasyonlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

    Bağışlarınızı bu sayfa üzerinden online olarak, ilgili hesap numaralarına EFT/FAST/havale yoluyla ya da 0212 621 00 65 numaralı telefondan detaylı bilgi alarak gerçekleştirebilir; iftarınızı binlerce kilometre uzaktaki kardeşinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca İFTAR yazıp 7230’a SMS göndererek 50 TL katkıda bulunabilirsiniz.


    Sofranı Paylaş

    Sofranı Paylaş ile bir öğün bağışlayarak ihtiyaç sahiplerinin sofrasına bereket, gönüllerine umut olun. Kendi belirlediğiniz isimle bir sofra kurarak çevrenizi bu hayra ortak edin, sofranızı büyüterek iyilik zincirinin bir halkası olun. Şimdi bağış yapın, hayırda yarışın!

    Share the mealShare the mealShare the mealShare the mealShare the meal

    Sofranı Paylaş

    180 ₺ 1 öğün
    ₺
    Girdiğiniz tutar 180 ₺ katlarına yuvarlandı.
    Grup olarak paylaş (İsteğe bağlı)

    En Çok Paylaşan Kişiler

    • Son 24 Saat
    • Tüm Zamanlar
    • En Son

    En Çok Paylaşan Gruplar

    • Son 24 Saat
    • Tüm Zamanlar
    • En Son
    Sofranı Paylaş Bir İDDEF Projesidir.